Fem realitat els
teus projectes
Tant Obra Pública com Privada
Professionals preparats Especialistes en construir
els teus projectes

Cartes de Direcció

Ramón Martínez Jorba
Ramón Martínez JorbaDirector General
A VORACYS ens definim com una proveïdora de serveis de construcció pública i privada. Els quatre principis d’actuació, pilars sobre els quals sostenim el nostre projecte i pels quals volem que se’ns reconegui, són:

 1. Focalitzar-nos en el client: busquem l’excel·lència en el nostre servei amb la mirada permanent en el client, nucli de la nostra activitat.
 2. Respecte a la societat i el medi ambient: tenim un compromís amb la sostenibilitat, doncs participem amb les nostres actuacions en transformar l’entorn.
 3. Recursos humans compromesos i qualificats: treballem perquè el nostre personal estigui compromès amb el projecte d’empresa. La formació contínua de tots els treballadors i la vigilància permanent de la seguretat i salut en el treball, tant pel personal propi com subcontractat, és capital en els nostres procediments.
 4. Relacions a llarg termini amb proveïdors i subcontractistes: les empreses proveïdores i subcontractistes són un eslavó fonamental de la cadena de valor que desenvolupem. Estem convençuts que les relacions a llarg termini són les més beneficioses tant per cadascuna de les parts com pel resultat final de la nostra activitat.

Amb la vigilància permanent d’aquests quatre principis hem aconseguit consolidar un projecte d’empresa sostenible que és reconegut en el sector.
Ens trobem en una època econòmicament complexa, més encara si posem el focus en el sector de la construcció. Tot i així, com a màxim responsable executiu de l’empresa, estic plenament convençut que si ens mantenim fidels als nostres principis d’actuació, tenim al davant un futur ple d’èxits en comunió amb els nostres clients, la societat, el medi ambient i els nostres treballadors i proveïdors.

Alberto Buil Adrados
Alberto Buil AdradosDirector de Construcció
Construir és fascinant.
Des de petit, sempre m’ha captivat la construcció. Construir pels altres, pels nostres clients –ja siguin públics o privats- és molt motivador. Hi ha, però, moltes maneres de construir. Demanem al nostre Equip de Producció que entengui al Client, que es posi a la seva pell per a poder trobar les millors solucions i obtenir així el millor resultat.
I el millor resultat acostuma a ser el millor equilibri entre:

 • Complir amb els terminis pactats
 • Ajustar-se al pressupost i oferint, si s’escau, alternatives per a beneficiar al Client
 • Garantir la qualitat que cada projecte necessita

Aquests tres conceptes només es poden aconseguir amb un equip de tècnics experimentats, emprenedors, dinàmics, preparats per a adaptar-se als canvis, amb la proporció correcta d’experiència dels nostres encarregats i amb la fidelitat i qualitat de tota la nostra xarxa de proveïdors.

Perfils Professionals

La joventut no està enfrontada amb la serietat.

VORACYS es compon d’una plantilla jove i molt formada. El 100% del personal tècnic del Departament de Producció i de personal del Departament d’Estudis tenen formació universitària.

Voracys-perfils-professionals

Política Recursos Humans

Els tres pilars fonamentals en la selecció de recursos humans són:

 1. Capacitació tècnica: tots els nostres caps d’obra són Enginyers i/o Arquitectes titulats amb experiència contrastada. Els nostres encarregats d’obra tenen més de 20 anys d’experiència.
 2. Iniciativa i motivació: no volem tècnics que es conformin amb fer obres projectades, sinó treballadors resolutius que resolguin els problemes dels nostres clients abans que apareguin.
 3. Capacitat per les relacions humanes, per treballar en equip i empatia: respecte i atenció als nostres clients i entre treballadors han de ser objectius permanents.

Responsabilitat Social Corporativa

 1. Creiem fermament en la selecció de recursos humans com a base de creixement i garantia de professionalitat envers els nostres clients. Volem que el nostre personal s’identifiqui amb l’empresa.
 2. Creiem en el compromís amb els nostres treballadors, clients i proveïdors per tal de generar relacions a llarg termini que creïn valor.
 3. Creiem en l’estricta planificació en combinació amb la creativitat, cosa que ens permet avançar solucions i optimitzar recursos, alhora que garantir la qualitat i els terminis d’execució.
 4. Creiem en la sostenibilitat com a garantia de futur. Respectem el medi ambient i ens preocupem per ell.
 5. Creiem en la prevenció de riscos laborals com a garantia dels nostres treballadors, clients i proveïdors i la respectem al màxim.
 6. Creiem en la innovació i estem permanentment adaptant-nos a les noves tecnologies en construcció per ser més competitius en benefici dels nostres clients.

Per tal d’assegurar tot el que s’ha dit anteriorment i com a part de la Política de Qualitat, Medi Ambient i Seguretat i Salut en el Treball, VORACYS té implantat un Sistema de Gestió Integrat que inclou un Sistema de Gestió de la Qualitat conforme amb la norma UNE-EN ISO 9001:2008, un Sistema de Gestió Ambiental conforme amb la norma UNE-ES ISO 14001:2004 i un Sistema de Gestió de la Seguretat i Salut en el Treball d’acord amb la norma OHSAS 18001:2007, estant degudament certificada en tot això.

Estadístiques

0%
100% del personal tècnic del Departament de Producció i de personal del Departament d’Estudis amb formació universitària.
0
Més de 400 obres executades
0
Més de 200 clients públics i privats
0
Empresa amb més camps de futbol executats a Catalunya homologats per FIFA amb certificat FIFA 2 STAR
Uneix-te a l'equip

Treballa amb nosaltres

¿Vols formar part d’una companyia en creixement?
Uneix-te a l'equip

Els nostres clients