Promocions Immobiliàries

En un mercat de l’habitatge en recuperació, desenvolupem projectes d’habitatges d’obra nova, en promoció pròpia o per altres promotors. Ja siguin d’habitatges plurifamiliars o d’unifamiliars, portem a bon port la finalització dels projectes des de l’inici o reprenent-lo si va quedar en fase estructural en el seu dia. Acompanyem el projecte amb els coneixements tècnics per assolir el compliment dels criteris d’eficiència energètica, de necessitats del client i d’estalvi energètic adients amb el Codi Tècnic d’Edificació. Construïm habitatges com si fossin per nosaltres.

Assessorem i participem en la transformació de patrimoni tant de clients particulars com de Family Offices, rendibilitzant el màxim les inversions a realitzar.

Projecte + Obra claus en mà

Gestionem íntegrament projecte i obra, des de la concepció de la idea fins a l’entrega de l’obra. D’aquesta manera garantim la màxima agilitat en tot el procés reduint terminis d’entrega. En els casos de rehabilitacions integrals i a elecció del client, treballem amb el sistema open-book, de manera que els costos estiguin sempre controlats i evitem sorpreses inesperades.

Si en vol conèixer més no dubti de contactar amb nosaltres.